Onze bedrijfsrevisoren doen een financiële audit waar je op kunt vertrouwen

Groupe Audit is een van de toonaangevende auditnetwerken

Betrouwbare audits

Onze bedrijfsrevisoren werken volgens vaste internationale standaarden die de nodige kwaliteit garanderen.

Ervaren bedrijfsrevisoren

Jarenlange ervaring gecombineerd met de juiste methodologie zorgt voor een duurzame en professionele samenwerking.

Integriteit en professionaliteit

Onze audit teams bestaan uit integere en professionele medewerkers.

Onze diensten

Financiële audits 

Controle van de jaarrekening

Een onafhankelijke audit geeft alle belanghebbenden voldoende zekerheid over het getrouw beeld van de jaarrekening van de organisatie.

Naast het verzekeren dat uw bedrijf zich aan alle wettelijke vereisten houdt, streeft Groupe Audit ernaar om waarde te creëren en uw organisatie van boven tot onder te versterken. Wij combineren een internationale audit aanpak met een specifieke sectorkennis en bedienen cliënten van alle grootordes en sectoren.

Onze auditors worden uitgebreid opgeleid en hebben een objectieve ingesteldheid teneinde een kwalitatieve en professionele aanpak te garanderen.

Groupe Audit is tevens volledig toegewijd aan het uitvoeren audit van audits en is absolute expert op dit vlak.

Mergers & Acquisitions

Onze toegewijde teams van professionals staan klaar om u op korte of lange termijn van dienst te zijn. Onze teams beschikken over de nodige technische expertise, afkomstig uit een grote verscheidenheid aan industrieën. Zij zullen een waardevol instrument zijn om uw bedrijf te helpen bij het nemen van alle cruciale investeringsbeslissingen.

Samen met advocaten en andere deskundigen zijn wij gespecialiseerd in due diligence en vendor due diligences. Onze teams werken vanuit Europa of de Verenigde Staten op transnationaal niveau, waardoor het mogelijk is om in verschillende talen te werken op basis van uw behoeften.

Wettelijke opdrachten

Onze teams zijn er om u te helpen met iedere wettelijke controleopdracht.

Deze opdrachten kunnen bestaan uit een inbreng in natura, ontbinding van een onderneming, wijziging van de rechtsvorm van een onderneming, fusies en elke ander soort transactie waarbij een controleverslag wettelijk verplicht is.

Ons kantoor behandelt jaarlijks honderden wettelijke opdrachten waardoor een vlotte en kwalitatieve afhandeling gegarandeerd is. Deze wettelijke opdrachten worden steeds uitgevoerd in overleg met externe raadgevers (accountants, boekhouders, advocaten, enz.)

Bij Groupe Audit wordt iedere audit even kwalitatief behandeld.

Wij controleren grote internationale bedrijven, maar ook KMO’s, publieke instellingen en VZW’s. Elk vraagt een eigen expertise en aanpak.

Groupe Audit heeft voldoende expertise in huis om iedere audit kwalitatief en binnen de tijdslimieten uit te voeren. Tevens zorgen onze stabiele audit teams voor een duurzame samenwerking en een hoge tevredenheid bij onze cliënten.

Een engagement voor hoge kwaliteit

Groupe Audit is een exclusief auditkantoor met de hoogste kwalitatieve standaarden.

Naast het uitvoeren van financiële audits is Groupe Audit het ideale kantoor voor het uitvoeren van wettelijke revisorale opdrachten en due dilligence audits.

Groupe Audit voert een gecoördineerd kwaliteitsprogramma uit met betrekking tot het gebruik van de International Standards on Auditing (ISA’s) en de ethiek en integriteit binnen ons kantoor.

Groupe Audit is een volwaardig lid van de ‘Forum of Firms’, een organisatie waarvan 27 van de belangrijkste auditkantoren ter wereld aangesloten zijn.

 

Ons team Belgium

Werner Claeys

Bedrijfsrevisor

Philippe Boesmans

Bedrijfsrevisor

Bart Jorens

Bedrijfsrevisor

            David Augustinus

Bedrijfsrevisor

Sophie Tuyttens

Bedrijfsrevisor

Julien Tison

Bedrijfsrevisor

             Frank Graré

Bedrijfsrevisor

Nele Marckx

Bedrijfsrevisor

Jacques Clocquet

Erebedrijfsrevisor

Jan Huygens

Erebedrijfsrevisor

Robin Claes

Audit Manager

Emmy Schepmans

Senior Auditor

Thomas Demaeseneer

 Senior Auditor

Jarne Beneens

 Senior Auditor

Lisa Torfs

      Auditor

Lucien Surleraux

Auditor

Charlotte Dieu

Auditor

   Brent Vangestel

Auditor

Ann-Sophie Ravert

Auditor

Joren Vanstallen

Auditor

      Sargis Karapetyan

     Auditor

Nihal Denizkurt

Auditor

Nieuwe collega

Auditor

      Svetlana Ciumac

Office Manager

Waarden

Wij zijn een kwalitatief auditkantoor dat alle audits uitvoert met ervaren en professionele audit teams. Wij bouwen voortdurend aan een duurzame relatie met ons cliënteel en al zijn stakeholders.

Groupe Audit Belgium

sluit je aan bij ons

Onze klanten kiezen voor professionals

Klanten die beroep doen op Groupe Audit willen kwalitatief en professioneel geholpen worden. Een audit is noodzakelijk, maar vaak leggen ze veel druk op de gecontroleerde entiteit. Daarom is het belangrijk dat je geholpen wordt door professionele en stabiele audit teams. 

  • De juiste plannings-, beheers- en kwaliteitssprocedures worden in acht genomen.
  • Een passende analyse van de risicogebieden wordt gemaakt en een grondig inzicht in de activiteiten van de cliënt wordt verkregen.
  • Er wordt voorzien in een constructieve rapportering aan het management.
  • Onze controlemethodologie en -toepassing is afgestemd op de sector en de grootte van de klant om ervoor te zorgen dat wij een efficiënte en effectieve service bieden.
Groupe Audit Belgium

Kantoren in België

 

Brussels

Burgemeester Etienne Demunterlaan 5/10
B-1090 Jette

Nivelles

Rue du Bosquet 8
B-1400 Nivelles

Antwerpen

Uitbreidingstraat 42-46
B-2600 Berchem

Groupe Audit Internationaal

Groupe Audit Belgium maakt deel uit van een grotere internationale groep. Groep Audit heeft kantoren in deze internationale steden:

New York – San Francisco – Hong Kong – Kuala Lumpur – Jakarta – Ho Chi Ming – Singapore – Parijs – Luxemburg – Rotterdam – Antwerpen – Nijvel – Brussel

Bezoek onze internationale website www.groupeaudit.eu

Contacteer ons!

Wil je een vrijblijvende offerte? Zoek je een auditor voor je jaarrekening? Ben je op zoek naar een bedrijfsrevisor die jouw specifieke vraag kan oplossen? Twijfel niet en neem contact op.

+ 32 2 479 68 77

Groupe Audit Belgium

BE 0434.720.148

Zetel

Burgemeester Etienne Demunterlaan 5/10 
B-1090 Brussel